Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

SSL certificaten

 

SSL staat voor secure sockets Layer en is een protocol dat ervoor zorgt dat de uitwisseling van informatie via internet beveiligd is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld creditcard informatie of persoonsgegevens die via een webshop ingegeven worden en waarvan we zeker niet willen dat deze informatie ingezien of gestolen kan worden.

 

Het SSL certificaat zorgt dus voor de versleuteling van de communicatie tussen uw website en de klant en valideert de identiteit van uw website. Als het SSL certificaat geldig is, zal het adres van de website altijd met https beginnen in plaats van http. Ook zal er een gesloten hangslotje zichtbaar zijn in de browser.

 

SSL certificaten worden voor een periode van een jaar uitgegeven en vervolgens per jaar verlengd. Installatie van het certificaat vindt kosteloos binnen het abonnement door Interword B.V. plaats.

 

Wij leveren 2 soorten SSL certificaten:

 

SSL certificaat met domeinvalidatie

Naast de beveiligde verbinding worden ook uw bedrijfsgegevens geverifieerd middels een uittreksel van de KvK. De bezoeker van uw site ziet dat er sprake is van een “https” verbinding.

 

De maximale verzekerde waarde bij dit certificaat bedraagt $ 10.000,=.

 

SSL certificaat met organisatievalidatie

Naast de beveiligde verbinding worden ook uw bedrijfsgegevens geverifieerd middels een uittreksel van de KvK en opgenomen in het certificaat, waardoor de bezoeker van uw website de eigenaar van het certificaat kan controleren.

De bezoeker van uw site ziet dat er sprake is van een “https” verbinding, aangevuld met uw geregistreerde naam.

 

De maximale verzekerde waarde bij dit certificaat bedraagt $ 50.000,=.

 

 

SSL certificaat met bedrijfsgegevens en groene balk

Extended validation (EV) certificaten voldoen aan de strengste richtlijnen. Uw bezoekers zullen dit herkennen aan de groene adresbalk waarin ook uw bedrijfsnaam opgenomen is. Dit certificaat zorgt voor een maximum aan vertrouwen en zal ervoor zorgen dat bezoekers geen probleem hebben om iets via uw webwinkel aan te schaffen.

 

De maximale verzekerde waarde bij dit certificaat bedraagt $ 250.000,=.

 

 

Verzekerde waarde

De verzekerde waarde is een garantiebedrag dat maximaal aan uw klant kan worden uitgekeerd, wanneer blijkt dat het certificaat is uitgegeven aan een onbevoegde partij.

 

Voor actuele prijzen van de SSL certificaten kunt u hier kijken.Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord