Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Nieuwsbrieven

 

Een periodieke nieuwsbrief is een goede manier om alle mensen die interesse hebben in uw bedrijf of product op actieve wijze op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

 

Eenmalig wordt in overleg met u een gepersonaliseerd sjabloon samengesteld waarmee de nieuwsbrief in de door u gewenste vormgeving verzonden kan worden.  De nieuwsbrief zelf stelt u uiteraard in Microsoft Word samen.

 

Als de nieuwsbrief gereed is, kunt u een proefversie hiervan verzenden naar bijvoorbeeld uw eigen e-mailadres, zodat u kunt controleren of de vormgeving helemaal naar wens is.

 

De adressen waar de nieuwsbrief naar toe gestuurd moet worden staan in het adresboek. Bezoekers van uw website krijgen de mogelijkheid zich ook aan te melden voor de nieuwsbrief. Ook zij komen in dit adresboek terecht.

In de nieuwsbrief zelf zit een link (verplicht) waarmee de ontvanger zich direct af kan melden voor verdere nieuwsbrieven.

 

Om een goede start te maken, kan in overleg een reeds opgebouwd e-mailbestand (van mensen die toestemming hebben gegeven de nieuwsbrief te ontvangen) opgenomen worden.

 

De prijsstelling is dermate laag (al vanaf € 7,50 voor 500 verzonden nieuwsbrieven per maand), dat het ook voor kleinere oplages een zeer interessante optie is.

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord