Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Social media

Social media spelen een steeds groter rol in de samenleving. Wij bieden u de mogelijkheid om Twitter, Hyves, Facebook, LinkedIn en Google+ te integreren binnen uw website.

Twitter

Met deze module kunt u de laatste berichten van uw Twitter account op een plekje in uw website laten zien. U kunt ervoor kiezen om enkel uw eigen of alle berichten weer te geven. Door een klikmogelijkheid kan de bezoeker direct naar uw Twitter account gaan, of het betreffende bericht openen.

Als u ruimte heeft in uw sjabloon (bijvoorbeeld onder het menu aan de linkerzijde) kunnen wij deze module voor u opnemen. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden.

 

‘Like’ buttons

Onder andere Facebook, Google+ , Hyves en LinkedIn geven de mogelijkheid om bezoekers van webpagina’s aan te laten geven dat ze een pagina ‘leuk’ vinden. Dit doen ze door te klikken op een zogenaamde ‘like’ knop. Hoe meer mensen uw website goed waarderen, hoe beter het is uiteraard. Deze ‘like’ knoppen kunnen wij voor u in uw website activeren. De door u gewenste knop(pen) komen onder de tekst en boven de eventueel ingeschakelde module te staan. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

 

Er is geen account ingesteld voor deze twitter, neem contact op met InterWord.


Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord