Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Nieuwsitems

 

Met de module nieuwsitems kunt u belangrijke mededelingen op een centrale plaats invoeren. De meest eenvoudige vorm van weergave zorgt ervoor dat u op één of meerdere webpagina’s een kopje “Nieuws” te zien krijgt, waar op datumvolgorde de kopjes zichtbaar zijn van deze mededelingen. Onder ieder kopje staat de datum en tijd van publicatie vermeld. Door op het kopje te klikken, komt men in de detailpagina terecht waar de volledige tekst van de mededeling te lezen is.

 

In de vormgeving van een sjabloon zijn haast een oneindig aantal mogelijkheden te bedenken over hoe u de nieuwsitems weer wilt geven. Een paar voorbeelden:

·         Een kopje nieuws op de homepagina met daaronder de nieuwsitems met (per item) een link naar de detailpagina.

·         Iedere pagina zijn eigen kopje nieuwsitems, op de homepagina een kopje met de laatste 10 nieuwsitems. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een school, waarbij iedere groep nieuws op de eigen pagina kan publiceren. Op een verzamelpagina zouden dan de 10 meest recente nieuwsitems zichtbaar zijn.

·         Een pagina waar naast het kopje nieuwsitems in het tekstgedeelte van de website in blokjes alvast een deel van de detailinformatie zichtbaar is met de mogelijkheid om met een klik “verder te lezen”. Zie hieronder voor een voorbeeld.

 

Nieuwsbericht A ………

 
Menu

Home

InterWord

Contact

 

 

 

 


Nieuwsitems

Bericht A

Bericht B

Bericht C

Nieuwsbericht E ………

 

Nieuwsbericht D ………

 
Bericht D

Nieuwsbericht G ………

 

Nieuwsbericht F ………

 
Bericht E

Bericht F

Bericht G

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwel alles is mogelijk, ook binnen uw huidige website. Hoe ú de nieuwsitems in wilt richten kunt u het beste in overleg met een adviseur van Interword B.V. bespreken.

 

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord