Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Webshop

 

De webshop van InterWord is net als InterWord zelf uniek in zijn eenvoud en doeltreffendheid. Bovendien wordt de productpagina speciaal voor uw artikelaanbod aan uw wensen aangepast. U wilt zich immers onderscheiden in de markt en opvallen met de extra informatie die u te bieden heeft?

 

 De webshop bestaat uit 3 verschillende bouwstenen:

1.      In het administratieve deel legt u alle overkoepelende informatie vast. Deze informatie zorgt er vervolgens voor dat de potentiële klanten op uw website de juiste informatie en boodschappen krijgen te zien.

2.      Het productaanbod op uw website, dat naar uw eigen inzicht gepresenteerd kan worden.

3.      De afrekenmodule.

 

Het administratieve deel (BackOffice)

In de BackOffice is het Dashboard direct de blikvanger. Dit Dashboard levert u in één oogopslag alle informatie die u handig vindt! Zo kunt u bijvoorbeeld direct zien wat de populairste producten zijn, welke zoekwoorden het meest gebruikt worden, de meest bestelde producten of uw webomzet gedurende de laatste 30 dagen. Wilt u andere informatie? Geen probleem, u kunt zelf kiezen welke informatie u in uw persoonlijke dashboard wilt zien.

 

In de BackOffice legt u ook al uw artikelen vast met alle voor u relevante informatievelden. Naast de standaard aanwezige velden zoals omschrijving, prijs en foto’s, kunt u zelf onbeperkt informatievelden aan uw producten toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan velden zoals kleur, maat, gewicht of levertijd. U bepaalt wanneer een artikel zichtbaar wordt in de webshop, of er speciale aanbiedingen zijn gedurende een bepaalde periode  en of bepaalde artikelen in het spotlicht gezet moeten worden. Eventuele verzendkosten worden, indien gewenst, automatisch voor u uitgerekend.

 

Ook vindt u hier alle informatie van uw klanten, variërend van de adresgegevens tot detailinformatie met betrekking tot de bestelhistorie. De automatische berichten die door de webshop op bepaalde momenten naar uw klanten gestuurd worden kunt u naar eigen goeddunken wijzigen.

 

U kunt de aanwezige artikelen exporteren naar Excel. Andersom kan ook. Heeft u een artikelbestand in Excel formaat, dan kunt u dit probleemloos inlezen.

 

Productaanbod op de website

Het is van het grootste belang om uw producten visueel dusdanig aan te bieden dat de bezoeker van uw webshop overgehaald wordt om te kopen. Iemand die sierbestrating verkoopt heeft totaal andere behoeftes dan iemand die kleding verkoopt. Standaard webshops voldoen vaak niet aan deze behoefte, de webshop van InterWord wel!

 

Binnen uw website wordt een pagina gereserveerd voor uw webshop. Deze pagina en de pagina die de artikeldetails laat zien, wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Uw artikelen worden dus op de meest optimale manier ,voorzien van alle door u gewenste informatie, aan bezoekers van uw webshop getoond. Zo heeft u de zekerheid dat uw visie en ideeën ook daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

 

De afrekenmodule

De afrekenmodule bieden wij als extra aan. Niet iedereen heeft behoefte aan een direct gekoppeld betaalsysteem. Als u bijvoorbeeld artikelen verkoopt die niet op basis van een foto en omschrijving afgenomen worden (denk aan bijvoorbeeld kunst, auto’s, caravans etc.), of liever werkt met vooruitbetaling door de klant of nog een andere methode, hoeft u dus geen extra kosten te maken.

 

Voor diegenen die gebruik willen maken van betalingen via bijvoorbeeld Ideal, bieden wij het geïntegreerde afrekensysteem van Mollie (http://www.mollie.nl) en Omnikassa van de Rabobank aan. Wilt u met een ander afrekensysteem gaan werken? Vraag het ons.

 

Wilt u zich werkelijk onderscheiden met uw webshop? Neem dan nu contact op met InterWord!

 

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord