Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Voorbeeldsites

 

 

Een paar voorbeelden van websites die met InterWord onderhouden worden.

www.schipbreukbatavia.nl

www.preventief.com

www.transect.nl

www.klaarwater.nl

www.energoed.nl

www.dedillenburg-ede.nl

www.schaffelaar-caravans.nl

www.ellenhaars.nl

www.dierenkliniekmarnixstraat.nl

 

Zoveel mensen, zoveel wensen…..

Slechts een kleine greep uit wat mogelijkheden. Maar u bepaald tenslotte hoe uw site vormgegeven wordt. Wat dat betreft is echt alles mogelijk

 

 

Klantreacties

 

De website van klaarwater.nl is gerealiseerd in samenwerking met InterWord uit Leusden. Zij hebben de twee templates voor ons gemaakt, terwijl de gehele navigatie en inhoud door ons zelf is gemaakt. En dat alles heel erg simpel op basis van Microsoft Word. Sterker nog, we zijn in staat om rechten toe te kennen per hoofdmenu, waardoor er meerdere in ons team zijn die wijzigingen kunnen aanbrengen. We zijn dus niet afhankelijk van slechts één webmaster. Erg flexibel dus en gewoon prettig in het dagelijks gebruik.

 

Loek Bart

Wijkcentrum Klaarwater

Van Goyenlaan 2a

3764 XJ  Soest

 

 

Onze website, bbqleersum.nl, is gemaakt en wordt onderhouden het programma van InterWord. Hun content management systeem is gebaseerd op het gebruik van Microsoft Word en daardoor heel erg eenvoudig bij te houden. En juist niet alleen door slechts één systeembeheerder, maar door iedereen die Word een beetje kent en natuurlijk de rechten heeft gekregen. Op deze manier kun je altijd up-to-date zijn en je hebt de website zelf onder controle. De bediening is gewoon erg eenvoudig en gemakkelijk. Ook de relatie die we hebben met InterWord is plezierig en er wordt snel en adequaat gereageerd op onze wensen en/of vragen.

 

Harry van Wegen

BBQ Restaurant de Heuvelrug

Scherpenzeelseweg 45a

3956 KB  Leersum

 

 

Geacht Interwordteam,  Wij, Transportbedrijf Hoogland B.V. te Amersfoort, willen de werkwijze van Interword van harte aanbevelen!  

De website wordt met zorg, met oog voor detail, in goed overleg en begrip voor de branche van de klant gemaakt.

De website heb je inderdaad in eigen hand, tekst en fotomateriaal is naar eigen inzicht en idee in te vullen.

Top!  

 

Transportbedrijf Hoogland

Kosmonaut 24

3824 MK  Amersfoort

 

 

“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was…… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger…. We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

 

Nadine en Mike Veeneman

Restaurant de Buurman

‘t Plein 1

3831 CR Leusden

 

 

Ik ben begin 2009 in contact gekomen met Regi Star. Naar aanleiding van een goed gesprek hebben zij een website voor mijn bedrijf gebouwd.

Deze site werkt met het programma Interword, waardoor ik gemakkelijk mijn site up to date kan houden, en gemakkelijk kleine aanpassingen kan doorvoeren. Ook wil nog even kwijt dat ik zeer tevreden ben over de inzet en ideeën van Floris Stolker (Cardworxx), die mijn site op maat ontworpen heeft.

Kortom, dik tevreden en voor een nette prijs.

 

Christiaan van Veldhuizen

Fa. P. van Veldhuizen & Zn.

Koterweg 31

3772 BB  Barneveld

 

 

“Ik vind werken met Interword zo makkelijk en eenvoudig, dat het zelfs echt leuk is om een eigen website te maken! Zoals bij de verkoop al gezegd is, is 'veel verstand hebben van de computer' niet nodig. De simpele basisvaardigheden zijn echt genoeg. Kortom: het bevalt reuzegoed. Het werkt zeer eenvoudig en het grootste voordeel is dat je alles zelf in de hand hebt!”

 

Regina van Zanten

Keurslagerij Roubos

Da Costastraat 11

3904 AZ  Veenendaal

 

 

"In het basisonderwijs willen ouders graag op de hoogte blijven van wat hun kind(eren) op school doen. Niets is makkelijker dan dat via een website, die up to date is, te doen. Nu wij op school gebruik maken van InterWord, kunnen diverse groepsleerkrachten hun eigen groepspagina bijwerken. Ouders kunnen dan meteen zien wat hun kinderen op school doen.
We zijn erg tevreden over het gebruik van InterWord. Met dit programma kan echt iedereen zijn website bijhouden"

 

Christa van Egdom, ICT Coördinator
Basisschool KBS de Langenoord

Kerklaan 7
3828 EA HooglandWat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord