Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Fotoboek

 

Het fotoboek is een module waarbij u op eenvoudige wijze foto’s aan uw website toe kunt voegen. Per foto kunt u een tekst toevoegen, die onder de foto zichtbaar wordt. Het unieke aan dit fotoboek is dat u het op meerdere pagina’s kunt plaatsen. U kunt dus kiezen voor één algemeen album of voor een album op die webpagina’s waar de foto’s zichtbaar moeten zijn. Er zijn meerdere fotoalbums beschikbaar, die elk hun eigen manier van presentatie hebben.

 

Om een voorbeeld te geven voor een school: U maakt één algemeen album aan als hoofdmenu keuze en vervolgens maakt u per groep ook een eigen fotoalbum aan.

Zo kan iedere groep zijn eigen fotoalbum bijhouden.

 

In deze fotoalbums kunt u vervolgens snel (tot 50 foto’s tegelijk) en overzichtelijk uw foto’s plaatsen. U krijgt de beschikking over 50 MB ruimte, dat in praktijk neerkomt op meer dan 1000 foto’s (webformaat). Indien gewenst kunt u deze beschikbare ruimte uitbreiden.

 

U kunt foto’s stuk voor stuk aanwijzen om te plaatsen, u kunt echter ook de foto’s van tevoren klaar zetten en de hele map in een keer plaatsen.

 

 

 

Na het plaatsen vindt u de thumbnails op de pagina terug. Door op een afbeelding te klikken, kunt u een diavoorstelling starten. U kunt elke foto voorzien van tekst.

 

 

 

 

Pinguins
Een koalabeer kom je niet vaak ik gevangenschap tegen.


Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord