Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

D-Share, deel uw documenten online!

 

Zou het niet ideaal zijn wanneer al uw documenten op één locatie opgeslagen zijn en bereikbaar zijn voor iedereen die ú toegang geeft? Ongeacht vanaf welke werkplek deze toegang wordt gezocht?

 

Dan is D-Share voor u de oplossing!

 

Met D-Share kunt u in een webomgeving zelf onbeperkt gebruikers en folders aanmaken, om vervolgens iedere gebruiker rechten te geven op een folder. Zo kunt u er op eenvoudige wijze voor zorgen dat iedere gebruiker op elk gewenst moment toegang heeft tot alle documenten die voor hem/haar van belang zijn.

Bijkomend voordeel door het centrale beheer van uw documenten is, dat iedereen ook altijd beschikt over de laatste (dezelfde) versie van een document.

 

D-Share in het kort:

·         Maak de gebruikers aan en bepaal of de gebruiker alles mag (beheerder) of beperkte toegang heeft (gebruiker).

·         Maak de folders aan waarin de documenten komen te staan.

·         Geef de gebruikers rechten op de folders, waarmee bepaald wordt of men enkel mag “lezen”, “lezen en uploaden” of misschien zelfs mag “verwijderen”.

·         Plaats de documenten (uploaden).

·         D-Share is operationeel!

 

Eenvoudiger kan het werkelijk niet!

 

Nooit meer documenten kwijt!

Middels een gerichte zoekopdracht kunt u snel het gewenste document traceren. Dat gaat uiteraard een stuk sneller dan wanneer u uw harde schijf of de netwerkomgeving af moet zoeken. Bovendien is door het centrale beheer het risico dat u meerdere versies van één document vindt een stuk kleiner!

 

Logboek

In het logboek wordt automatisch vastgelegd wie wanneer een document geopend, bewerkt of geplaatst heeft. Op deze manier heeft u altijd inzicht wie toegang tot een document heeft gehad.

 

Personaliseren

 

Om D-Share een persoonlijk tintje te geven, bieden wij u geheel kosteloos de mogelijkheid om uw eigen logo aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat uw logo links bovenin het pakket zichtbaar wordt.

 

Wat heeft u nodig?

Het enige dat u nodig heeft om met D-Share te kunnen werken is een computer met een internetverbinding, en natuurlijk uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kunt u vanaf iedere gewenste plek met D-Share aan de gang.

 

Wat kost het?

·         De eerste 2 gebruikers inclusief 500 MB serverruimte kost € 9,95 per maand.

·         Iedere volgende gebruiker inclusief 100 MB serverruimte kost € 1,95 per maand.

 

Indien er meerdere personen zijn met dezelfde rechten, en u vindt het geen bezwaar dat zij allen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord inloggen, kunt u voor deze groep volstaan met één gebruiker in D-Share.

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord