Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

InterWord websjablonen voor uw website

 

Uw bestaande of nieuwe website moet eenmalig geschikt gemaakt worden om met InterWord te kunnen communiceren. Als wij dat voor u gedaan hebben, publiceren wij uw nieuwe website op een plaats die buiten het zicht van uw bezoekers ligt. U kunt nu uw nieuwe website gaan bewerken, waarbij een eventueel bestaande website gewoon actief blijft. Zolang als ú dat nodig vindt!

 

Als de nieuwe website gereed is, geeft u ons een seintje. Samen zorgen we ervoor dat de nieuwe website in de plaats komt van de oude.

 

Voor wat betreft de vormgeving van uw website onderscheiden we de volgende mogelijkheden.

 

1)   U levert zelf het idee voor een websjabloon aan

Indien u al een website heeft en (ongeveer) dezelfde opmaak wilt behouden of een goed idee heeft voor een nieuwe website en dat idee zelf uitwerkt, kunt u zelf uw websjabloon aanleveren. De aanlevering moet wel conform de specificaties en in overleg met InterWord gebeuren. U kunt natuurlijk ook de websjablonen op onze website als inspiratiebron gebruiken.

  

2)   Uw bestaande website moet aangepast worden

U heeft al een website, maar door ouderdom of gewijzigde omstandigheden voldoet het ontwerp niet meer aan uw wensen. In overleg met u zullen wij uw website zodanig aanpassen dat het ontwerp weer helemaal naar uw zin is. Concreet houdt dit in dat wij u het ontwerp via de mail ter goedkeuring zullen aanbieden. Na goedkeuring, en het kan best zo zijn dat er eerst nog meerdere wijzigingen plaatsvinden, zullen wij uw nieuwe website technisch gereed maken en publiceren.

  

3)   Maatwerk

U wilt een websjabloon helemaal naar uw idee en smaak laten ontwerpen. Wij brengen u in contact met een grafisch designer waarmee u in overleg het websjabloon kunt vormgeven.

 

4)   Full service

Gemak dient de mens! U heeft al een website en/of teksten en zou het wel prettig vinden om een kant en klare website met InterWord opgeleverd te krijgen. Dat kan natuurlijk. Wij nemen alle teksten van de oude website over en zorgen ervoor dat u naadloos verder kunt in de nieuwe omgeving. U kunt geheel vrijblijvend aan ons vragen aan welke kosten u voor uw website moet denken. Grote kans dat u blij verrast zult zijn.

 

Wilt u bestaande teksten herschreven hebben of heeft u de ondersteuning nodig van een professionele tekstschrijver om nieuwe pagina’s te maken die direct zoekmachine geoptimaliseerd zijn? Ook daar kunnen wij u uitstekend mee helpen!  En ook hiervoor geldt dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

 

 

Meer informatie vindt u onder het kopje Prijzen / Websjablonen.

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord